deweloper we Wrocławiu

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

Stron: 27 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  25 26 27

28 stycznia 2022, 12:15

Zgadzam sie: good 0 bad

Myślę jednak, że najlepszy wybór, jakiego tylko można dokonać, to deweloper Prodim. Kupiłem u nich dom i jakoś dotąd nie miałem żadnych problemów. Perfekcyjnie wykończona inwestycja, super dojazd do osiedla, dogodna infrastruktura w okolicy. Dla mnie ważne jest też to, żeby za bardzo nie szkodzić środowisku, a oni stosują bardzo ekologiczne rozwiązania.

Ich obecna flagowa oferta - Świerkowe Bielany - to bardzo sensowna propozycja domków tuż pod miastem. Niedługo ma się pojawić kolej w Bielanach, dzięki czemu to będzie naprawdę niezwykle atrakcyjna oferta, bo będzie można bardzo szybko dojechać do Wrocławia również bez samochodu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 stycznia 2023, 17:14

ciekawe miejsce a coś w na nowoczesnym osiedlu?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 stycznia 2023, 17:15

We Wrocławiu to najlepiej teraz wygląda osiedle Nowe Miasto Różanka Młynarska pod każdym względem i to tam bym chciała zamieszkać. Dookoła zielono, osiedle jest bardzo ładne a świetna komunikacja do centrum też do mnie przemawia

Zgłoś | Cytuj | Link

10 lutego 2025, 10:03

Z pełnym przekonaniem polecam Home Group Black. Mieszkanie spełniło nasze marzenia o idealnym miejscu do życia.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 kwietnia 2025, 08:14

Home Group Black zasługuje na najwyższą ocenę. Mieszkanie zostało wykończone zgodnie z projektem, a wszystkie nasze sugestie zostały uwzględnione

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 kwietnia 2025, 08:32

Deweloper Home Group Black wykazał się pełnym profesjonalizmem. Dobre doradztwo, przejrzysta umowa i wysoka jakość wykonania

Zgłoś | Cytuj | Link

6 maja 2025, 20:08

Polecam Home Group Black – rzetelny deweloper, który dotrzymuje terminów i zapewnia realne wsparcie klientowi.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 maja 2025, 08:16

Home Group Black to deweloper, który stawia na jakość i dotrzymuje słowa. Cały proces zakupu był klarowny i komfortowy

Zgłoś | Cytuj | Link

11 grudnia 2025, 15:26

We Wrocławiu jest sporo deweloperów i każdy ma swoje mocne i słabsze strony, więc najlepiej popytać mieszkańców konkretnych inwestycji. Jedni chwalą jakość wykończenia, inni narzekają na odbiory albo kontakt po podpisaniu umowy. Warto też sprawdzić, jak deweloper radzi sobie z naprawą usterek i czy faktycznie dotrzymuje terminów - to zwykle mówi więcej niż reklamy.

Jeśli ktoś planuje kupić mieszkanie i myśli o podniesieniu standardu już po odbiorze (np. wymiana ogrzewania na bardziej komfortowe), to sporo osób montuje elektryczne podłogowe, bo nie wymaga kotłowni ani serwisów. Opinie osób, które korzystają z takiego rozwiązania na co dzień, są tutaj:
https://kadela.com.pl/ogrzewanie-elektryczne- opinie/
Może pomóc przy planowaniu dodatkowych prac po zakupie mieszkania.

Ten post był edytowany przez Cadela Project dnia: 11 grudnia 2025, 15:26
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 27 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  25 26 27

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• kupno mieszkania Liczba postów: 832 Grupa: Nieruchomoś... Przy kupnie mieszkania najważniejsze to skupić się na stanie technicznym budynku, realnych kosztach eksploatacji i tym, jak wygląda okolica w praktyce, a nie ty...
  • Mieszkanie w Warszawie, czy pod miastem? Liczba postów: 207 Grupa: Nieruchomoś... To już mocno zależy od stylu życia. Mieszkanie w Warszawie to wygoda, komunikacja, zero dojazdów i dużo oszczędzonego czasu — ale za to metraż jest mniejszy, a....
  • Budner i nowa inwestycja Liczba postów: 16 Grupa: Nieruchomoś... Przy nowych inwestycjach deweloperskich dużo zależy od tego, jaki standard faktycznie zostanie oddany, a nie tylko tego, co jest na prospekcie. Warto podpytać o...
  • Janpul Liczba postów: 3824 Grupa: Nieruchomoś... Z firmami tego typu bywa różnie - sporo zależy od konkretnej ekipy, która akurat realizuje zlecenie. Jedni ludzie są zadowoleni, inni narzekają na kontakt albo....
  • Mieszkania w Warszawie Liczba postów: 40 Grupa: Nieruchomoś... Podpisywaliście kiedyś cesję umowy deweloperskiej? Ja ostatnio zdecydowałem się na zakup nieruchomości od dewelopera. Bardzo pomocny okazał się dla mnie artykuł...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20458 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 276

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >