doprowadzenie wody ze studni do domu?

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6  ▸

5 kwietnia 2016, 11:16

Zgadzam sie: good 0 bad

U nas przyłączenie od razu robiła firma, która kopała nam studnię głębinową. Najlepiej jest tak od razu, bzpoiśrednio pociągnąć, nie ma sensu z tym zwlekać ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 czerwca 2016, 08:52

ja już zacząłem się rozglądać za systemami instalacyjnymi, w http://todomis.pl/ można zamówić wiele róznych produktów

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 czerwca 2016, 21:07

mozę oni http://www.geotest.biz.pl/studnie.html mogliby pomóc :)

Zgłoś | Cytuj | Link

1 lipca 2016, 12:16

I jak kwestia przyłącza,udało się zrealizować projekt czy w dalszym ciągu się nad tym zastanawiasz? Bo wszystkie niezbędne akcesoria,materiały znajdziesz na Hydro-Met.net i to w rozsądnej cenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 marca 2017, 21:36

Do obiegu wody użytkowej w gospodarstwach domowych polecam pompy z hurtowni Swatt (prowadzą sprzedaż online na swatt.pl). Mają wydajne, nowoczesne i energooszczędne systemy z prostym podłączeniem. Jeszcze się na ich zestawach nie zawiodłem, a trochę instalacji tego typu położyłem. Mają sprawnie realizowane wsparcie serwisowe, można się dodzwonić i dopytać jeśli są jakieś kłopoty z podłączeniem.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 kwietnia 2017, 20:15

W Swatt takie akcesoria sprzedają na pewno. Robię u nich ostatnio dużo zamówień na rzeczy typowo instalatorskie przy ogrzewaniu, wod – kan i tego typu instalacjach. Pompy mają w różnym standardzie i różnych cenach, można sobie coś dobrać. Oferta wisi na ich stronie swatt.pl, stąd też można bezpośrednio online zamawiać.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 lipca 2017, 07:33

W tym przypadku podstawą będzie wybór dobrej i sprawdzonej firmy, która zajmie się zarówno wykonaniem odwiertu studni ja i przyłączem, zobacz na www.Studniarz.waw.pl zajmujemy się tym na co dzień i możemy pomóc.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 sierpnia 2017, 09:21

Zgadzam się, jeżeli chodzi o doprowadzenie wody ze studni głębinowej do domu, to wystarczy tylko odpowiednie przyłącze, z reguły może zająć się tym hydraulik lub firma zewnętrzna.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 kwietnia 2018, 10:35

Studnią w moim podwórku zajęła się firma www.ogrodyodadoz.pl która dysponuje odpowiednim sprzętem i doświadczeniem w tym zakresie. Zrobili odwiert i całą instalację więc nie musiałem już dokładać kolejnych robót.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 września 2018, 23:19

rury i reszte akcesoriów najtaniej dostaniesz z Wiplast z Twardogóry, to polski producent

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Observatory of Shifting Energies Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Das Observatory of Shifting Energies ist ein Ort, an dem Dynamik und Wissenschaft unmittelbar erfahrbar werden. Bereits beim Betreten entsteht der Eindruck eine...
  • Laboratory of Moving Shadows Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Laboratory of Moving Shadows est un espace où les ombres se déplacent et se transforment en réponse aux déplacements des visiteurs. L’expérience est souvent déc...
  • Castle of Temporal Memory Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Castle of Temporal Memory to przestrzeń, w której wizualizacje pamięci i przeszłych wydarzeń zmieniają się w zależności od ruchu odwiedzających. Wielu użytkowni...
  • Park of Holographic Tales Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Park of Holographic Tales je prostor, kjer se zgodbe holografsko projicirajo in premikajo v skladu z gibanjem obiskovalcev. Obiskovalci pogosto opisujejo izkušn...
  • Palace of Temporal Bridges Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Palace of Temporal Bridges je prostor, kjer mostovi vizualno prikazujejo tokove časa, ki se odzivajo na gibanje obiskovalcev. Izkušnja je pogosto opisovana kot....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20454 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 143

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >