drukarka

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

4 stycznia 2021, 08:04

Zgadzam sie: good 0 bad

Cześć, szukasz samej drukarki, czy urządzenia wielofunkcyjnego? Kolor, czy monochromatyczna? Daj znać! Chętnie coś doradzę. :)
drtusz.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 stycznia 2021, 17:33

ja bym stawiał na jakiś model brother, najmniej problemu sprawiają przy zamiennikach, activejet bez problemu do większości modeli da się znaleźć

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 czerwca 2021, 09:53

Zgadzam sie z samirem. Też mam brothera i jestem zadowolony z niego.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 października 2021, 21:11

brother jest najlepszy, też mam od ponad 2 lat, używam, niezawodny sprzęt!

Zgłoś | Cytuj | Link

28 listopada 2021, 14:46

Tonery z Asarto nie sprawiają problemów i są w pełni kompatybilne z drukarkami. Testowałem kilkanaśnie tonerów, wszystkie działały. Na pewno nie powinniśmy kupować najtańszych tonerów, albo sprowadzanych z zagranicy. Trzeba uważać, bo można wyrzuć kasę w błoto

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 grudnia 2021, 10:46

Dlatego jak kupuję tonery i tusze z Asarto i nie martwię się tym, że właśnie drukowanie nie będzie komfortowe. Polecam, głównie za jakość druku, wydajność, kompatybilność, brak łamania postawnowieć gwarancyjnych

Zgłoś | Cytuj | Link

11 lutego 2022, 16:37

Po co mamy sami drukować, skoro usługi w takiej formie można zlecić zewnętrznej firmie? Dlatego odezwaliśmy się do https://www.pol-druk.pl/oferta z którymi uzyskanie takiego efektu stało się możliwe. Bardzo solidna jakość za jeszcze lepsze pieniądze, zdecydowanie polecam!

Zgłoś | Cytuj | Link

13 lutego 2022, 19:38

Nowoczesne i wydajne zamienniki do tonerów ma firma Asarto. Szeroki wybór do nowych i do starszych drukarek, pełna kompatybilność, jak na przykład hp p2015 toner. Polecam, używam, jestem zadowolony

Zgłoś | Cytuj | Link

16 lutego 2022, 11:56

Czy tylko ja nie umiem znaleźć porządnej drukarki?

Zgłoś | Cytuj | Link

14 marca 2022, 20:09

Poszukuje firmy, która wykonuje wysokiej jakości standy kartonowe. Zależy mi na ciekawych rozwiązaniach. Niedawno wyszukałam w Internecie firmę Dm Display, która oferuje takie usługi. Czy znacie tą firmę? Czekam na opinie https://www.dmdisplay.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 183 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Klimatyzacja Liczba postów: 15 Grupa: Sprzęt AGD... Coraz więcej osób decyduje się na klimatyzację nie tylko latem, ale również do dogrzewania pomieszczeń w chłodniejsze dni. Nowoczesna klimatyzacja ma wiele funk...
  • Prototyp obudowy elektronicznej Liczba postów: 2 Grupa: Sprzęt AGD... Proces jest prostszy niż się wydaje. Wrzucasz plik, dostajesz wycenę zazwyczaj tego samego albo następnego dnia, akceptujesz i po kilku dniach masz gotową część...
  • Sprzęt AGD Liczba postów: 186 Grupa: Sprzęt AGD... Ze swojej strony mogę Wam polecić usługi, z których sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie firmy z Krakowa lub okolic, która oferuje kompl...
  • Jakie głośniki Liczba postów: 29 Grupa: Sprzęt AGD... Jeśli ktoś pyta jakie głośniki wybrać, to zawsze odpowiadam, że wszystko zależy od potrzeb, bo inne będą do mieszkania, inne na działkę czy imprezy. Wśród tańsz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 137

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */