jaka pompa do studni????

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4

15 maja 2018, 17:48

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja też stoję teraz przed wyborem pompy. Mam już kontakt do firmy www.studnieglebinoweh2o.pl wykonującej odwierty ale zastanawiam się jeszcze co będzie dla mnie najkorzystniejsze. A Ty na co się zdecydowałeś?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 maja 2018, 17:53

car insurance quotes online car insurance quotes online auto insurance quotes usaa car insurance quote

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 maja 2018, 17:57

help in assignment writing writing for money academic paper professional writing

Zgłoś | Cytuj | Link

7 lipca 2018, 12:33

Aby mieć komfort to warto zainwestować sobie w dobry zestaw hydroforowy, np. ja mam taki: dabpumps.com.pl/pl/e-sybox-mini-3. Bardzo dobra praca, cicha praca, brak konieczności wykonywania jakiś przeróbek w instalacji. Co ważne, w całym domu jest równie wysokie ciśnienie wody, a to plus, jak np. ktoś się kąpie, myje naczynia, a druga osoba chce podlać ogród. Do tego niemarketowa pompa i moim zdaniem temat będzie załatwiony na wiele lat.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 listopada 2020, 08:17

Też się nad tym zastanawiam
___
wywóz gruzu Warszawa

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 grudnia 2020, 16:09

Za każdym razem naprawdę chcę, żebyś miał wiele różnych możliwości uzyskania doskonałej pomocy dla wszystkich swoich narządów. Możesz bez problemu skorzystać z doskonałej usługi CBD oil https://olejekcbd.org.pl/ Wtedy wszyscy lekarze będą mogli Ci wszystko polecić i będziesz miał po prostu wielkie szczęście żyć bez bólu w kolanach

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lipca 2023, 12:44

W związku z coraz częstszymi zmianami klimatu, zagrożenie powodziowe staje się coraz bardziej realne. Pompy zatapialne to narzędzie, które może znacznie pomóc w walce z tego rodzaju zagrożeniem. Więcej na ten temat przeczytałem na stronie https://domhobby.pl/jak-pompy-zatapialne-poma gaja-w-zapobieganiu-powodziom/. Warto zwrócić uwagę na takie rozwiązania.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Praca dla hydraulików BELGIA Liczba postów: 41 Grupa: Robimy inst... Dziewczyny jeśli szukacie pracy w Niemczech na produkcji to polecam sprawdzić Mondi z Poznania. Kuzynka pojechała 3 miesiące temu i chwali. mondi.pl - a wy maci...
  • armatura przemysł. Liczba postów: 220 Grupa: Robimy inst... Zastanawiałam się ostatnio nad zastosowaniem węży przemysłowych i trafiłam na stronę, która ma naprawdę fajne rozwiązania. No i właśnie, jeśli ktoś szuka czegoś...
  • przydomowa oczyszczalnia Liczba postów: 75 Grupa: Robimy inst... Właściwa pielęgnacja instalacji przydomowej oczyszczalni ściekó wymaga stosowania preparatów biologicznych, które rozkładają zanieczyszczenia i neutralizują nie...
  • zawory grzybkowe Liczba postów: 4 Grupa: Robimy inst... Zgadza się, najpierw trzeba ustalić, w jakiej instalacji mają pracować i jakie medium będą regulować. Dobrze opisuje to temat zobacz tu jakie są rodzaje zaworó...
  • الموزعون المباشرون في الكازينوهات على الإنترنت: كي... Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... تعتمد ألعاب الموزع المباشر (الكازينو المباشر) على نظام هجين يجمع بين العمليات الميدانية في الاستوديو ومعالجة البيانات الرقمية. إليك كيفية عمل هذه العملية في (mo...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21305 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 181

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */