jaki kominek z płaszczem wodnym?

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

23 sierpnia 2014, 17:38

Zgadzam sie: good 0 bad

witam, szukam obecnie kominka z płaszczem wodnym, możecie polecić jakiegoś konkretnego producenta u którego warto zamówić?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 sierpnia 2014, 21:30

ja mam kominek z Piecbudu, dla mnie bardzo dobra alternatywa, a sam kominek porządnie wykonany, oczywiście na zamówienie. mam od ponad 2 lat i wszystko gra.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 sierpnia 2014, 15:17

również szukam kominka, czy faktycznie jest w stanie ogrzać cały dom? no i myślałem, żeby połączyć z ogrzewaniem podłogowym, da się? myślałem również nad Piecbudem, bo miałem kiedyś od nich kocioł i działał długie lata bez zarzutu.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 sierpnia 2014, 19:09

Ja mam wątpliwości co do tego czy da radę ogrzać cały dom. A jaki metraż ?

Zgłoś | Cytuj | Link

28 sierpnia 2014, 14:52

mam dom 130mkw, kominek mam połączony z ciśnieniowym systemem CO i wszystko gra. bardzo ważna zaleta takiego rozwiązania, że koszty ogrzewania można sobie naprawdę obniżyć takim kominkiem, w skali roku to nie bez znaczenia, przynajmniej dla mnie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 września 2014, 14:22

Piecbud stara znana firma ale z dobrych kotłów. co do kominków to nie słyszałem

Zgłoś | Cytuj | Link

29 września 2014, 19:00

Ja mam grzejniki płytowe Kermi i też nie narzekam na wysokie koszty ogrzewania :) Jeżeli ktoś zamierza wymienić grzejniki to serdecznie polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 września 2014, 21:23

A te z technologią x-2 z kermi dodatkowo pozwalają na oszczędności.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 listopada 2014, 11:10

Polecam kominki firmy Lava, na stronie pełna ich oferta, nie wymieniłabym swojego kominka na żaden inny
http://www.lavakominki.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

18 listopada 2014, 11:10

www.lavakominki.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Observatory of Shifting Energies Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Das Observatory of Shifting Energies ist ein Ort, an dem Dynamik und Wissenschaft unmittelbar erfahrbar werden. Bereits beim Betreten entsteht der Eindruck eine...
  • Laboratory of Moving Shadows Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Laboratory of Moving Shadows est un espace où les ombres se déplacent et se transforment en réponse aux déplacements des visiteurs. L’expérience est souvent déc...
  • Castle of Temporal Memory Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Castle of Temporal Memory to przestrzeń, w której wizualizacje pamięci i przeszłych wydarzeń zmieniają się w zależności od ruchu odwiedzających. Wielu użytkowni...
  • Park of Holographic Tales Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Park of Holographic Tales je prostor, kjer se zgodbe holografsko projicirajo in premikajo v skladu z gibanjem obiskovalcev. Obiskovalci pogosto opisujejo izkušn...
  • Palace of Temporal Bridges Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Palace of Temporal Bridges je prostor, kjer mostovi vizualno prikazujejo tokove časa, ki se odzivajo na gibanje obiskovalcev. Izkušnja je pogosto opisovana kot....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20469 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 300

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >