jaki kominek z płaszczem wodnym?

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

26 listopada 2014, 11:49

Zgadzam sie: good 0 bad

Warto sprecyzować także budżet jaki chcesz przeznaczyć na ten cel,atak się składa że u nas również najdziesz szeroki wybór,zerknij na www.PieceMans.pl mamy kilka ciekawych promocji.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 stycznia 2016, 00:26

Temat pewnie już nieaktualny, ale gdyby ktoś potrzebował konkretnych namiarów, to mój kumpel ma taki kominek. Dopytywałem go, skąd go ma, gdzie kupił itp, bo sam chcę taki u siebie zamontować. Dał mi tylko link i powiedział żebym tam się wszystkiego dowiadywał i załatwiał. Tak więc przekazuję go dalej http://sklep.kominki-lumar.com/index.php?rout e=product/category&path=36

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 stycznia 2016, 10:15

Ciekawe promocje mają teraz w Ekotech. Ja kupowałem u nich kominek z płaszczem wodnym parę lat temu i do tej pory nie było z nim problemu. Wyjaśnili wcześniej wszystkie moje wątpliwości i odpowiedzieli na pytania. Myślę, że warto się z nimi skontaktować to doradzą jakie rozwiązanie jest najlepsze dla waszego domu/mieszkania.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lutego 2016, 09:47

Potwierdzam,że kluczowe znaczenie ma budżet jaki posiadasz na zakup kominka więc czekamy na szczegóły i wtedy pomożemy,doradzimy w tej kwestii. Musi być płaszcz wodny czy może być powietrzny?

www.Elando.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

17 listopada 2016, 14:41

Osobiście mam kominek z płaszczem wodnym od firmy Lechma http://www.lechma.com.pl/ i służy mi bardzo dobrze. Jest naprawdę niezłe wyposażony i ma 6 letnią gwarancje. Za pośrednictwem tej firmy znajdziecie również wszelkie akcesoria do montażu. Z tego co wiem Lechma ma dystrybutorów na terenie całego kraju.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 listopada 2016, 12:27

Jeżeli kominek to ten z płaszczem wodnym będzie najbardziej opłacalny i też w jakiś sposób dogrzeje dom, chodzi tylko o wspomniany wyżej budżet który chcesz przeznaczyć na jego zakup plus montaż.

www.Kotly-Kowalew.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

22 kwietnia 2017, 14:47

Polecam ci firmę firend.pl mają naprawdę świetne kominki

Zgłoś | Cytuj | Link

18 października 2017, 12:42

Faktycznie bez podania konkretnej kwoty jaką możesz na to przeznaczyć, to trudno będzie też doradzić co do wyboru konkretnego kominka. Czy wątek jest nadal aktualny?

www.Piecco.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

18 kwietnia 2018, 12:00

Jeżeli tak jak ja cenicie rozwiązania nowoczesne to na pewno spodoba się Wam ten kominek: https://kratki.com/sklep/pl/produkt/3297/mbo- pw-15-lewy-bs. Jest to kominek znanego polskiego producenta. Idealny do zabudowy, bardzo ekologiczny oraz ekonomiczny. Jestem pewna, że to świetna inwestycja na długie lata.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Observatory of Shifting Energies Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Das Observatory of Shifting Energies ist ein Ort, an dem Dynamik und Wissenschaft unmittelbar erfahrbar werden. Bereits beim Betreten entsteht der Eindruck eine...
  • Laboratory of Moving Shadows Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Laboratory of Moving Shadows est un espace où les ombres se déplacent et se transforment en réponse aux déplacements des visiteurs. L’expérience est souvent déc...
  • Castle of Temporal Memory Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Castle of Temporal Memory to przestrzeń, w której wizualizacje pamięci i przeszłych wydarzeń zmieniają się w zależności od ruchu odwiedzających. Wielu użytkowni...
  • Park of Holographic Tales Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Park of Holographic Tales je prostor, kjer se zgodbe holografsko projicirajo in premikajo v skladu z gibanjem obiskovalcev. Obiskovalci pogosto opisujejo izkušn...
  • Palace of Temporal Bridges Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Palace of Temporal Bridges je prostor, kjer mostovi vizualno prikazujejo tokove časa, ki se odzivajo na gibanje obiskovalcev. Izkušnja je pogosto opisovana kot....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20469 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 582

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >