jakie ogrzewanie na gaz czy olej opałowy?

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 28 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

22 grudnia 2011, 10:49

Zgadzam sie: good 0 bad

hehe no przeciez nie mozna siedziec w kacie i rozpaczac, trzeba sobie jakos poprawiac codziennosc ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 grudnia 2011, 10:10

wracając do tematu, z dwojga złego wybieram gaz-zresztą nie mógłbym napisać nic innego, bo sam mam gaz, także nawet jak olej lepszy, to ja jestem za gazem, wiadomo hehe...nie serio, lepszy gaz

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 grudnia 2011, 20:09

dlaczego?

Zgłoś | Cytuj | Link

30 grudnia 2011, 20:37

Z tego co się orientuję to po prostu koszty są niższe przy gazie niż przy oleju opałowym

Zgłoś | Cytuj | Link

31 grudnia 2011, 16:01

Widzę że ktoś tu zrobił sobie forum rozrywkowe i jest dużo postów nie na temat. Jeśli chodzi o ogrzewanie to radził bym zainteresować się ogrzewaniem na pellet. Ja mam kocioł KP Zębca i ogrzewam swój dom właśnie pelletem.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 stycznia 2012, 10:42

oo nawet Zębiec wrócił ze swoją reklamą, witamy spowrotem o wielcy piszacy na temat ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

13 stycznia 2012, 22:52

jak dla mnie tez z dwojga złego gaz, w ogólnym rozrachunku chyba taniej

Zgłoś | Cytuj | Link

14 stycznia 2012, 10:45

tak naprawde nie az takiego zlego, bo napewno lepsze to niz prad, tutaj moze jakies eko groszek moglby walczyc, ale sam nie wiem

Zgłoś | Cytuj | Link

14 stycznia 2012, 12:30

zgadzam się że są gorsze i lepsze metody ale temat dotyczy olej czy gaz

Zgłoś | Cytuj | Link

13 lutego 2012, 13:39

ja chyba mimo wszystko wybrałbym gaz.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 28 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Observatory of Shifting Energies Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Das Observatory of Shifting Energies ist ein Ort, an dem Dynamik und Wissenschaft unmittelbar erfahrbar werden. Bereits beim Betreten entsteht der Eindruck eine...
  • Laboratory of Moving Shadows Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Laboratory of Moving Shadows est un espace où les ombres se déplacent et se transforment en réponse aux déplacements des visiteurs. L’expérience est souvent déc...
  • Castle of Temporal Memory Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Castle of Temporal Memory to przestrzeń, w której wizualizacje pamięci i przeszłych wydarzeń zmieniają się w zależności od ruchu odwiedzających. Wielu użytkowni...
  • Park of Holographic Tales Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Park of Holographic Tales je prostor, kjer se zgodbe holografsko projicirajo in premikajo v skladu z gibanjem obiskovalcev. Obiskovalci pogosto opisujejo izkušn...
  • Palace of Temporal Bridges Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Palace of Temporal Bridges je prostor, kjer mostovi vizualno prikazujejo tokove časa, ki se odzivajo na gibanje obiskovalcev. Izkušnja je pogosto opisovana kot....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20460 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 281

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >