jakie ogrzewanie na gaz czy olej opałowy?

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 28 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8 9 10  ▸  ▸▸

19 listopada 2012, 19:40

Zgadzam sie: good 0 bad

ja stosuję pellety, najczęściej OLIMP, i bardzo je sobie chwalę. jak ktoś nie chce wydawać kroci na ogrzewanie, to polecam pellety zdecydowanie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 lutego 2013, 18:46

te pellety Stelmetu powinny być najlepszym rozwiązaniem zwłaszcza że są suche i ważą tyle ile jest napisane na opakowaniu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 lutego 2013, 15:20

Tak, z tego co się orientuję, to Olimp powinny być dobre, ale również i Lava. Parząc na oceny ze strony użytkujących ich ludzi, można śmiało rekomendować.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 marca 2013, 13:09

Ja ogrzewam w domu gazem, bardzo duża wygoda w stosunku do ogrzewania drewnem z którego wcześniej korzystałem. Cena miesięczna jest co prawda wyższa, ja płacę około 600 zł miesięcznie, ale mam [http://netsanit.pl/kotlownie]kotłownie co] z piecem kondensacyjnym to mam w tym odrazu c.w.u. Dla mnie takie rozwiązanie sprawdza się idealnie, bo często jestem w rozjazdach, delegacjach, nie ma mnie w domu to ustawiam sobie tylko minimalną temperaturę na piecu i nie muszę się martwić czy mi rury nie pozamarzają. Dodatkowo w domu też sobie dobieram temperaturę taką jaka mi w danej chwili pasuje i poza tym nie muszę się martwić dalej moim co.

Ten post był edytowany przez Beata111 dnia: 3 marca 2015, 11:04
Zgłoś | Cytuj | Link

15 lipca 2013, 20:30

Poszukuje firmy zajmującej się instalacją przydomowych zbiorników na gaz. Jesli ktoś miałby jakiekolwiek namiary na taką firmę poproszę o info. Najlepiej żeby byla to firma z woj. mazowieckiego. Dzieki

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 lipca 2013, 19:28

Ja korzystałem z uslug firmy Axan i jest z mazowieckiego MIETKEN tylko zależy czy chcesz te zbiorniki na własnośc czy w dzierżawe.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lipca 2013, 23:53

Ja z kolei korzystam z dzierżawionego zbiornika od firmy amerigas.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 sierpnia 2013, 21:41

Zastanawiam się właśnie dość intensywnie nad dzierżawą w związku z tym mam kilka pytań. Jaka jest stawka dzierżawy? Od czego zależy? Ciekawy jestem również jak wygląda sprawa przeglądów? Rozdrawiam.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 sierpnia 2013, 18:47

Cena za dzierżawę jest różna w zależności od ilości zużywanego gazu. Co do sprawy przeglądów to firma przy każdorazowym dotankowywaniu zbiornika robi przegląd instalacji, także dzierżawiący nie musi się tym przejmować.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 sierpnia 2013, 09:58

Ja nie dawno dowiedziałem się, że z takim rzeczami może pomóc [http://www.petroenergia.pl/oferta/petro-energia-twoj-doradc a-adr]doradca adr] czyli specjalista, który może nam doradzić jaki olej opałowy wybrać, gdzie kupić i jak eksploatować. Przy większej ilości kupowanego oleju, można się ich popytać.

Ten post był edytowany przez Beata111 dnia: 3 marca 2015, 11:05
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 28 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8 9 10  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Observatory of Shifting Energies Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Das Observatory of Shifting Energies ist ein Ort, an dem Dynamik und Wissenschaft unmittelbar erfahrbar werden. Bereits beim Betreten entsteht der Eindruck eine...
  • Laboratory of Moving Shadows Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Laboratory of Moving Shadows est un espace où les ombres se déplacent et se transforment en réponse aux déplacements des visiteurs. L’expérience est souvent déc...
  • Castle of Temporal Memory Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Castle of Temporal Memory to przestrzeń, w której wizualizacje pamięci i przeszłych wydarzeń zmieniają się w zależności od ruchu odwiedzających. Wielu użytkowni...
  • Park of Holographic Tales Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Park of Holographic Tales je prostor, kjer se zgodbe holografsko projicirajo in premikajo v skladu z gibanjem obiskovalcev. Obiskovalci pogosto opisujejo izkušn...
  • Palace of Temporal Bridges Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Palace of Temporal Bridges je prostor, kjer mostovi vizualno prikazujejo tokove časa, ki se odzivajo na gibanje obiskovalcev. Izkušnja je pogosto opisovana kot....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20464 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 214

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >