ogrzewanie podłogowe

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

21 listopada 2013, 15:34

Zgadzam sie: good 0 bad

Jeszcze fajnym wyjściem są elektryczne maty grzejne. http://megastore.pl/33313,Mata-grzejna-Devi-D TIF-150W-m2-150W-05m-x-20m.html

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 marca 2014, 19:13

Ja uważam, że ogrzewanie podłogowe to obecnie standard, tak jak chociażby klimatyzacja. Teraz Polacy przywiązują ogromną wagę do komfortu, dlatego coraz częściej decydują się na wymienione przeze mnie udogodnienia.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 kwietnia 2014, 22:30

porad sporo, ale ze wskazaniem konkretnego wykonawcy cieżej.. przewijam i przewijam i póki co zdecydowanie najbardziej w oko wpada mi kan therm. mam rację?

Zgłoś | Cytuj | Link

8 czerwca 2014, 14:57

Ogrzewanie podłogowe jest na prawdę dobrym rozwiązaniem i to prawda przy domach o dużej powierzchni można łączyć ogrzewanie albo wybrać pompę ciepła :)

Zgłoś | Cytuj | Link

12 czerwca 2014, 21:26

a jak dobrać odpowiednią pompe ciepła do ogrzewania np:fimy kan-therm?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 czerwca 2014, 12:42

A jaką firmę wybrać ? Czy ktoś kto posiada już ogrzewanie podłogowe mógłby coś podpowiedzieć ?

Zgłoś | Cytuj | Link

22 czerwca 2014, 12:33

Ja mogę szczerze Ci polecić ogrzewanie podłogowe wodne z firmy Kan Therm , takie właśnie mam u siebie i działa mi bardzo dobrze :)

Zgłoś | Cytuj | Link

22 czerwca 2014, 12:35

Zapomniałem jeszcze dodać, że mam u siebie system Kan Therm Press, a na ich stronce możesz doczytać o tym systemie, jak chcesz i jeszcze innych :)

Zgłoś | Cytuj | Link

8 lipca 2014, 19:36

Podłogówka zużywa dużo więcej opału i w przypadku awarii są wyższe koszty naprawy usterki niż np. w grzejnikach panelowych.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 lipca 2014, 12:35

Niekoniecznie,znowu przecież ogrzewanie podłogowe nie psuje się co chwile a komfort podczas jego użytkowania jest o wiele większy niż w przypadku zwykłych grzejników.

www.PieceMans.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• armatura przemysł. Liczba postów: 216 Grupa: Robimy inst... W automatyce i mechanice precyzja ruchu często decyduje o tym, czy cały układ będzie działał płynnie przez długi czas. Dlatego koła zębate modułowe są wykorzyst...
  • jakie grzejniki Liczba postów: 249 Grupa: Robimy inst... Ja mogę zaproponować grzejniki pionowe od ART Grzejniki, jeśli ktoś chce zaoszczędzić miejsce i jednocześnie mieć nowoczesny design - https://www.artgrzejniki.p...
  • Praca dla hydraulików BELGIA Liczba postów: 33 Grupa: Robimy inst... U mnie w rodzinie był wyjazd do Niemiec przez agencja pracy Mondi i ogólnie bez niespodzianek. Praca prosta, magazyn, sortowanie. Język tylko podstawy. Zakwater...
  • Ogrzewanie węglem Liczba postów: 206 Grupa: Robimy inst... Użytkownik warzechus napisał: Wygodniej już mieć regulator temperatury i palić gazem, ale jak kto lubi oczywiście i jak kto ma możliwości finansowe. Zdecydowan...
  • Jakie wybrac ogrzewanie? Liczba postów: 12 Grupa: Robimy inst... Wybór systemu ogrzewania to rzeczywiście ważna decyzja, zwłaszcza gdy masz dostęp do różnych źródeł energii. Warto rozważyć nowoczesne rozwiązania, takie jak po...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21044 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 189

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */