pompy ciepła i odwierty

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

19 września 2016, 09:52

Zgadzam sie: good 0 bad

Myśmy się z żoną zdecydowali na powietrzną pompę ciepła do C.O. i CWU. W naszym indywidualnym wypadu odwiert się nie kalkulował. Zadowoleni jesteśmy, pompa radzi sobie przy dość mocno minusowych temperaturach – nawet do 25 stopni mrozu. Całość jest wykonana przez polskiego wykonawcę A-pic ze strony a-pic.pl. Kulturalna obsługa, terminowość, fachowe doradztwo już na etapie wyboru pompy. Nie wciskali nam na siłę droższego rozwiązania, tylko dobrali optymalne w naszej sytuacji.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 września 2016, 16:31

a dlaczego się nie kalkulował w Waszym wypadku? oraz sprawność do -25 stopni powietrznej pompy to sporo

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 marca 2017, 14:21

U mnie instalacja pompy ciepła okazała się dobrym rozwiązaniem. Rachunki płacę niższe niż przed wymianą. Konsultanci z firmy http://ekosunkoszalin.pl mi doradzili i cieszę się że skorzystałem z oferty.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 maja 2017, 11:16

Miałem okazję kupować pompę ciepła z oferty tego sklepu http://andre-tech.pl/.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 sierpnia 2017, 09:32

Akurat tak się składa, że pompami ciepła zajmujemy się na co dzień i będziemy mogli pomóc, doradzić na forum podczas wyboru najlepszego i odpowiedniego modelu. Zapraszamy :)

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=37963925&bi _s=archiwum_allegro&bi_m=seller-more&bi_c=Product&order=m

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 sierpnia 2017, 08:18

Dobre jakościowo pompy ciepła można spotkać w Strzyżowskim Sklepie Instaltech ma ulicy Tunelowej 2, U nas pompa ciepła od nich sprawdza się bardzo dobrze.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 listopada 2017, 10:37

Pompa ciepła to z jednej strony wysokie koszty inwestycji, natomiast z drugiej będą się amortyzować wraz z każdym kolejnym rokiem i sezonem grzewczym, pamiętajmy o tym.

Piecco.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

28 listopada 2017, 07:58

O gazowych pompach ciepła możecie przeczytać ciekawy artykuł w tym portalu . Bardzo ciekawe artykuły np. na temat tego gdzie młodzi ludzie kupują mieszkania i czego po mieszkaniach oczekiwać.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 listopada 2017, 19:42

[quote=Piecco.pl]Pompa ciepła to z jednej strony wysokie koszty inwestycji, natomiast z drugiej będą się amortyzować wraz z każdym kolejnym rokiem i sezonem grzewczym, pamiętajmy o tym.

tutaj wykres, który pokazuje okres zwroty takiej inwestycji, dla domu 150m2

Zgłoś | Cytuj | Link

30 listopada 2017, 20:21

Bardzo dobra decyzja. Na pewno będziecie zadowoleni z pompy ciepła. Ja swoją zamawiałem od firmy www.klima-premium.pl i spisuje się rewelacyjnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Observatory of Shifting Energies Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Das Observatory of Shifting Energies ist ein Ort, an dem Dynamik und Wissenschaft unmittelbar erfahrbar werden. Bereits beim Betreten entsteht der Eindruck eine...
  • Laboratory of Moving Shadows Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Laboratory of Moving Shadows est un espace où les ombres se déplacent et se transforment en réponse aux déplacements des visiteurs. L’expérience est souvent déc...
  • Castle of Temporal Memory Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Castle of Temporal Memory to przestrzeń, w której wizualizacje pamięci i przeszłych wydarzeń zmieniają się w zależności od ruchu odwiedzających. Wielu użytkowni...
  • Park of Holographic Tales Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Park of Holographic Tales je prostor, kjer se zgodbe holografsko projicirajo in premikajo v skladu z gibanjem obiskovalcev. Obiskovalci pogosto opisujejo izkušn...
  • Palace of Temporal Bridges Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Palace of Temporal Bridges je prostor, kjer mostovi vizualno prikazujejo tokove časa, ki se odzivajo na gibanje obiskovalcev. Izkušnja je pogosto opisovana kot....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20451 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 362

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >