wentylacja big problem

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

16 grudnia 2007, 19:47

Zgadzam sie: good 0 bad

a wiec mam problem tego typu , że w moim domu nie ma wentylacji i w łazience wyskakuje mi co roku czarna pleśń i niektóre rury sa caly czas zaszronione, z okno w lazienca rowniez jest zaszronione caly czas, w pokiach i kuchni na oknach rowniez zkrapla mi sie woda i ciagle cieknie malo tego w kuchni rowniez mam problem z ta plesnia nawed zmiana tynku na nowy nic niw dala, wiec postanowilem jakos wentylowac to mieszkanie ale nie mam zielonego pojecia jak prosze wszystkich o jakies propozycje odpowiem na wszystkie pytania.

jezeli temat jest w zlym dziale prosze go przeniesc :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 grudnia 2007, 19:59

Zgadzam sie: good 0 bad

znalazlem takie cos u mnie byla by mozliwosc zrobienia czegos takieco ale czy mozna to zrobic tanio bez tej maszyny jakos grawitacyjnie ?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Observatory of Shifting Energies Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Das Observatory of Shifting Energies ist ein Ort, an dem Dynamik und Wissenschaft unmittelbar erfahrbar werden. Bereits beim Betreten entsteht der Eindruck eine...
  • Laboratory of Moving Shadows Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Laboratory of Moving Shadows est un espace où les ombres se déplacent et se transforment en réponse aux déplacements des visiteurs. L’expérience est souvent déc...
  • Castle of Temporal Memory Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Castle of Temporal Memory to przestrzeń, w której wizualizacje pamięci i przeszłych wydarzeń zmieniają się w zależności od ruchu odwiedzających. Wielu użytkowni...
  • Park of Holographic Tales Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Park of Holographic Tales je prostor, kjer se zgodbe holografsko projicirajo in premikajo v skladu z gibanjem obiskovalcev. Obiskovalci pogosto opisujejo izkušn...
  • Palace of Temporal Bridges Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Palace of Temporal Bridges je prostor, kjer mostovi vizualno prikazujejo tokove časa, ki se odzivajo na gibanje obiskovalcev. Izkušnja je pogosto opisovana kot....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20453 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 284

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >