wybór kotła - Piecbud

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

25 września 2015, 13:36

Zgadzam sie: good 0 bad

U mnie w domu i u rodzinki mamy kotły od http://www.kolton.pl/ . Swietnie się sprawdzaja , więc jeżeli jeszcze się wahasz to serdecznie polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 października 2015, 10:17

A jaki model konkretnie posiadasz? Bo skoro ich zachwalasz,to podaj więcej szczegółów,tak aby każdy Użytkownik na forum wiedział na czym stoi. Zapraszamy także na www.Elando.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 października 2015, 10:06

A czy ktos może cos powiedziec na temat piecow www.kotlostal.com.pl ? smialo można decydowac się?

Zgłoś | Cytuj | Link

13 października 2015, 09:47

ja zamówiłem kocioł z tej firmy końcem zeszłych wakacji, jakiś czas już go użytkuję i jak na razie się sprawdza, a dom wcale niemały, bo do ogrzania ~350mkw. co mi się podoba, to że ma można spalać prawie wszystko, zawsze jakaś alternatywa. no i mają kocioł tego producenta, Piecbudu, moi rodzice, ani razu nie widział serwisu.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 października 2015, 19:25

Ostatnio zauważyłem bardzo fajną ofertę kotłów gazowych: http://www.ekosunkoszalin.pl/ jako że gaz to czysta forma ogrzewania, uważam, że warto się zapoznać.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 października 2015, 15:00

Odnośnie ogrzewania domu,to polecam zerknąć na www.Oz.Sklepna5.pl gdzie znajdziecie ekologiczne i ekonomiczne rozwiązania w kwestii ogrzewania swojego domu,posiadamy wysokiej klasy brykiet oraz pellet.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 października 2015, 11:33

Podczas wyboru kotła do swojego domu,warto wziąć pod uwagę kilka czynników oraz elementów. Na www.PieceMans.pl chętnie doradzimy,gdyż mamy w tej kwestii niezbędne doświadczenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 listopada 2015, 20:54

Ja kupowałem kocioł w firmie piecbud
i zachęcam do skorzystania z ich oferty. Szybko i konkretnie no i w dobrej cenie. Montaż tez szybciutko zrobili i juz wszystko hula jak należy :)

Zgłoś | Cytuj | Link

1 grudnia 2015, 09:40

A jeżeli można zapytać to dlaczego akurat kocioł od nich? Bo na naszej stronie www.PieceMans.pl także znajdziesz ich szeroki wybór oraz rozsądne ceny,fachowa obsługa służy swoją pomocą.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 grudnia 2015, 11:56

Użytkownik edwin_90 napisał: Zębiec to dobra marka – wielu znajomych ma. Ja akurat
postawiłem na gazowe ogrzewanie i mam kocioł Viessmann,
który kupowałem w www.instalacjeceramika.mazowsze.pl
praktycznie bezawaryjny, w moim domu sprawdza się bardzo
dobrze.

To teraz polecam uzupełnienie systemu o pompę ciepła do cwu - vitocal 060A (nie wiem wprawdzie jak przygotowujecie ciepłą wodę użytkową ale mimo wszystko polecam taki system).

A może inni są zainteresowani? Słyszeliście o takich rozwiązaniach? Wiecie dlaczego proponuję akurat pompę ciepła do cwu?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Observatory of Shifting Energies Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Das Observatory of Shifting Energies ist ein Ort, an dem Dynamik und Wissenschaft unmittelbar erfahrbar werden. Bereits beim Betreten entsteht der Eindruck eine...
  • Laboratory of Moving Shadows Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Laboratory of Moving Shadows est un espace où les ombres se déplacent et se transforment en réponse aux déplacements des visiteurs. L’expérience est souvent déc...
  • Castle of Temporal Memory Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Castle of Temporal Memory to przestrzeń, w której wizualizacje pamięci i przeszłych wydarzeń zmieniają się w zależności od ruchu odwiedzających. Wielu użytkowni...
  • Park of Holographic Tales Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Park of Holographic Tales je prostor, kjer se zgodbe holografsko projicirajo in premikajo v skladu z gibanjem obiskovalcev. Obiskovalci pogosto opisujejo izkušn...
  • Palace of Temporal Bridges Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Palace of Temporal Bridges je prostor, kjer mostovi vizualno prikazujejo tokove časa, ki se odzivajo na gibanje obiskovalcev. Izkušnja je pogosto opisovana kot....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20453 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 383

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >