Instalacja grzewcza

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

27 marca 2017, 22:17

Zgadzam sie: good 0 bad

Pod instalacje grzewcze można sobie na pewno większą część akcesoriów dobrać w firmie Swatt ze strony swatt.pl. Dobrej klasy kotły z podajnikiem ślimakowym czy tłokowym, dużo kotłów gazowych jedno i dwufunkcyjnych, a poza tym sprzedają też mniejsze części takie jak zawory czy reduktory. Oferta bardzo wszechstronna, idealna jeśli ktoś pracuje przy instalacjach.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 marca 2017, 13:10

Witam,
ponieważ jestem w tejże tematyce, chciałabym polecić świetny sklep Handtech posiadający doskonałe materiały techniczne. Ostatnio kupiłam mężowi świetny klej (uszczelniający) do rur i nie tylko. Produkty sklepu są naprawdę godne polecenia, a ceny bardzo korzystne. Dla zainteresowanych pozostawiam link:
http://handtech.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 kwietnia 2017, 09:18

Wykonując instalację wodną czy grzewczą warto zadbać o elementy wysokiej jakości. To bardzo wpływa na późniejsze bezawaryjne użytkowanie. Jeśli szukacie dobrych części do instalacji to zerknijcie na ofertę firmy Troinstal http://www.troinstal.pl/Zawory_zwrotne,sideme nu13.html . To firma posiadająca wieloletnie doświadczenie w branży instalacyjno-sanitarnej. Można kupić u nich wszystko do wykonania solidnej instalacji wodnej.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 kwietnia 2017, 12:02

i co kupisz sobie te materiały i zrobisz instalację sam? Ja się nie podejmuje, uważam że takie sprawy trzeba zostawić w rękach fachowców, za radą znajomego skontaktowałem sie z firmą Fabryka Ciepła pana Dariusza Kosieradzkiego, przyjechali zrobili bezpłatny kosztorys, nie chcieli zaliczki i przystąpili do pracy!

Zgłoś | Cytuj | Link

7 czerwca 2017, 16:29

Użytkownik Gość: kaarlo456 napisał: a
poza tym sprzedają też mniejsze części takie jak zawory
czy reduktory.

No jeśli o to chodzi, to reduktory gazowe można dostać też u
http://itgas.pl/pl/strona-glowna/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 czerwca 2017, 13:26

@Anitkaaaa, masz całkowitą rację. Ja też nie wyobrażam sobie wykonywać tak fachowych prac sam. Ostatnio moi znajomi zamontowali u siebie kocioł kondensacyjny firmy De Dietrich, która współpracuje z ich autoryzowanymi instalatorami w całej Polsce. A ostatnio urządzenia tej firmy otrzymały Złotego Instalatora: http://blog.dedietrich.pl/zloty-instalator-dla-modulens-g-hy brid/

Zgłoś | Cytuj | Link

26 czerwca 2017, 21:10

Szkoda ryzykować samemu i samemu robić instalację grzewczą szczególnie jak to miałaby być nasza pierwsza instalacja. Znajomi właśnie są na etapie zastanawiania się jakie wybrać ogrzewanie i inne rzeczy. Najprawdopodobniej wybiorą ogrzewanie podłogowe i pompę ciepła do tego.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 lipca 2017, 06:57

Akurat tutaj mam identyczne zdanie, szkoda ryzykować i samodzielnie zabierać się za instalacje grzewczą lub elektryczną, zdecydowanie lepszym i bezpieczniejszym rozwiązaniem jest powierzyć to zadanie fachowej firmie z doświadczeniem. Same materiały znajdziecie na www.Auroks.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

10 września 2017, 21:37

A w kwestii samych zaworów, bo tutaj ktoś pisał wyżej na ten temat.. Z tego co się orientuję to firma Te Ha Bud ma z tego co wiem spore doświadczenie. Wejdźcie sobie na stronę http://www.zawory.com.pl/ - tutaj jest ich cały asortyment, polecam ich sprawdzić.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 października 2017, 10:25

Polecam zerknąć także na Thermostahl.pl gdzie pomożemy i doradzimy podczas wyboru odpowiedniego i wydajnego kotła.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Observatory of Shifting Energies Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Das Observatory of Shifting Energies ist ein Ort, an dem Dynamik und Wissenschaft unmittelbar erfahrbar werden. Bereits beim Betreten entsteht der Eindruck eine...
  • Laboratory of Moving Shadows Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Laboratory of Moving Shadows est un espace où les ombres se déplacent et se transforment en réponse aux déplacements des visiteurs. L’expérience est souvent déc...
  • Castle of Temporal Memory Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Castle of Temporal Memory to przestrzeń, w której wizualizacje pamięci i przeszłych wydarzeń zmieniają się w zależności od ruchu odwiedzających. Wielu użytkowni...
  • Park of Holographic Tales Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Park of Holographic Tales je prostor, kjer se zgodbe holografsko projicirajo in premikajo v skladu z gibanjem obiskovalcev. Obiskovalci pogosto opisujejo izkušn...
  • Palace of Temporal Bridges Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Palace of Temporal Bridges je prostor, kjer mostovi vizualno prikazujejo tokove časa, ki se odzivajo na gibanje obiskovalcev. Izkušnja je pogosto opisovana kot....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20458 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 285

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >