offline jakub zawadzki kierownik
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Vincent_Vega fachowiec
|
a będzie się to opłacało? nie wiem czy masz dużą łazienkę, czy standard raczej, bo na małych powierzchniach i często bez okien, podłogówka raczej się nie sprawdza, ja bym zamontował grzejnik łazienkowy, w kształcie szczebelków, zeby można było suszyć ręczniki czy bielizne |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline jakub zawadzki kierownik
|
|
|
| |
|
moze sie powtórzę, ale przy małych powierzchniach, to jak już sie uparłeś na podłogówkę, to zamontuj ją samą, montując jeszcze grzejnik zwiększysz sobie zupełnie niepotrzebnie koszty i będzie po prostu za gorąco, także ja bym polecił do łazienki albo to albo to, raczej nie razem podłogówka i grzejnik;) |
|
| |
offline Kasiunia 2011 inżynier
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Kaskader majster
|
|
|
| |
|
|
|
| |
offline Geotherm.pl doświadczony
|
Nowoczesnym sposobem ogrzania domku jednorodzinnego jest wodne ogrzewanie płaszczyznowe w postaci mat kapilarnych. Maty można położyć w każdej płaszczyźnie pomieszczenia, czyli na podłodze, ścianach i na suficie. Nadają się do wszystkich rodzajów podłóg i wykładzin czyli do paneli, parkietu, drewnianych podłóg, płytek, gresu itp. Montuje się je w prosty sposób. Można je podłączyć do każdego rodzaju źródła ciepła: pompa ciepła, kocioł, system solarny. Gdy maty podłączymy do pompy ciepła możemy otrzymać również system chłodzący, idealny na gorące letnie dni. Maty są wspaniałą alternatywą dla klimatyzacji nawiewowej. |
|
| |
offline Kasiunia 2011 inżynier
|
|
|
| |
|
|
|
|
Jaka forma ogrzewania
«
Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą
Ostatnio na forum
- Praca dla hydraulików BELGIA Liczba postów: 41 Grupa: Robimy inst... Dziewczyny jeśli szukacie pracy w Niemczech na produkcji to polecam sprawdzić Mondi z Poznania. Kuzynka pojechała 3 miesiące temu i chwali. mondi.pl - a wy maci...
- armatura przemysł. Liczba postów: 220 Grupa: Robimy inst... Zastanawiałam się ostatnio nad zastosowaniem węży przemysłowych i trafiłam na stronę, która ma naprawdę fajne rozwiązania. No i właśnie, jeśli ktoś szuka czegoś...
- przydomowa oczyszczalnia Liczba postów: 75 Grupa: Robimy inst... Właściwa pielęgnacja instalacji przydomowej oczyszczalni ściekó wymaga stosowania preparatów biologicznych, które rozkładają zanieczyszczenia i neutralizują nie...
- zawory grzybkowe Liczba postów: 4 Grupa: Robimy inst... Zgadza się, najpierw trzeba ustalić, w jakiej instalacji mają pracować i jakie medium będą regulować. Dobrze opisuje to temat zobacz tu jakie są rodzaje zaworó...
- الموزعون المباشرون في الكازينوهات على الإنترنت: كي... Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... تعتمد ألعاب الموزع المباشر (الكازينو المباشر) على نظام هجين يجمع بين العمليات الميدانية في الاستوديو ومعالجة البيانات الرقمية. إليك كيفية عمل هذه العملية في (mo...