Jaki piec kupić?

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 19 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  16 17 18 19  ▸

26 maja 2017, 20:21

Zgadzam sie: good 0 bad

Od ponad roku mam kocioł na ekogroszek, który pracuje całodobowo. Dla mnie to mega wygodne rozwiązanie, które przy okazji jest super oszczędnością. Widzę to z upływem każdego sezonu. Stałe ceny, dobre spalanie i co najważniejsze sam kocioł nowoczesny i prosty w obsłudze. Posiadam model od http://kotlynalata.pl/oferta/kotly-calodobowe -typu-kw-gr/.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 lipca 2017, 07:05

Tutaj mogę się zgodzić z powyższymi wypowiedziami, czyli najpierw podaj szczegóły które mają wpływ na wybór konkretnego modelu kotła, w tym także to jaki budżet posiadasz, bo teraz ciekawe promocje na wybrane kotły znajdziesz na www.Auroks.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 sierpnia 2017, 18:41

Jeśli ktoś potrzebowałby prętów płaskich,czy okrągłych do kotłów, to świetnym źródłem takich akcesoriów jest firma Polmet z Tarnowskich Gór. Ja często kupuję od nich elementy z wysokojakościowej stali i jestem bardzo zadowolony. Polecam i na wszelki wypadek podaję stronę: http://www.polmet.eu. Pozdrawiam!

Zgłoś | Cytuj | Link

1 września 2017, 10:11

Akurat tematyka dotyczy wyboru kotła, więc tutaj mogę zaprosić do nas, ponieważ zajmujemy się nimi na co dzień i będziemy w stanie pomóc :)

www.Kotly-Oksana.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

14 listopada 2017, 21:00

Mój dom ogrzewam kotłem od Witkowskich http://www.kotly-witkowski.pl i sprawdza się jak do tej pory bez zarzutu. Panowie przyjechali, zamontowali piec i ustawili tak jak chciałem. Profesjonalna robota. Mogę polecić.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 listopada 2017, 09:56

Skoro mowa o dobrym i wydajnym kotle, za którym dodatkowo przemawia ekologia to polecam zerknąć na te na ekogroszek lub pellet, bez problemu znajdziecie je na www.Thermostahl.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

12 grudnia 2017, 14:50

No niestety ale wybór pieca nie jest rzeczą łatwą. Wiem ile niestety trzeba w to włożyć pracy i poświęcić czasu by znaleźć odpowiedni piec. Sama sporo przed zakupem czytałam, dlatego takie artykuły https://dobry-ekogroszek.pl/jaki-piec-kociol- na-ekogroszek/ , bardziej pomagały mi podjąć decyzje bo widziałam na jakich szczegółach się skupić.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 czerwca 2018, 22:49

Wystarczy znaleźć odpowiednia firmę która pomoże i doradzi podczas wyboru kotła, zaglądaliście już do nas na www.Thermostahl.pl ?

Zgłoś | Cytuj | Link

16 marca 2019, 21:26

Ja rok temu zamówiłem piec marki Kostrzewa od firmy www.piec.com.pl. Jest bardzo wydajny, ekonomiczny i łatwy w użytkowaniu. Myślę, że spełni Twoje oczekiwania.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 marca 2019, 13:01

A jaki budżet posiadasz a zakup nowego kotła? Pytam bo akurat tutaj warto moim zdaniem zastanowić się nad wyborem pelletu i dopasować odpowiedni kocioł., zobacz na Ekoszok.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 19 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  16 17 18 19  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Laboratory of Moving Shadows Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Laboratory of Moving Shadows est un espace où les ombres se déplacent et se transforment en réponse aux déplacements des visiteurs. L’expérience est souvent déc...
  • Castle of Temporal Memory Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Castle of Temporal Memory to przestrzeń, w której wizualizacje pamięci i przeszłych wydarzeń zmieniają się w zależności od ruchu odwiedzających. Wielu użytkowni...
  • Park of Holographic Tales Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Park of Holographic Tales je prostor, kjer se zgodbe holografsko projicirajo in premikajo v skladu z gibanjem obiskovalcev. Obiskovalci pogosto opisujejo izkušn...
  • Palace of Temporal Bridges Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Palace of Temporal Bridges je prostor, kjer mostovi vizualno prikazujejo tokove časa, ki se odzivajo na gibanje obiskovalcev. Izkušnja je pogosto opisovana kot....
  • Hall of Clouded Narratives Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Hall of Clouded Narratives er et rom hvor historier og fortellinger projiseres som skyer av lys og lyd, som reagerer på besøkenes bevegelser. Opplevelsen blir o...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20451 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 207

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >