jakie ogrzewanie na gaz czy olej opałowy?

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 28 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  18 19 20 21 22  ▸  ▸▸

28 grudnia 2016, 12:02

Zgadzam sie: good 0 bad

A może ogrzewanie gazowe? Gaz jest tani, więc chyba to dobre rozwiązanie. Firmy ciągle prześcigają się w stawkach. Czy któryś z dostawców ma ceny niższe od tych- ineon.com.pl/gaz-ziemny-dla-firmy/ ?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 stycznia 2017, 07:26

Jak już to gazowe, ale gdyby była taka możliwość u Ciebie, to zdecydowanie decydowałbym się po prostu na ogrzewanie systemowe. U mnie do mojego domu dostarcza je http://www.termika.pgnig.pl/ i zawsze jest ciepło.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 lutego 2017, 10:18

Nie każdy ma możliwość ogrzewania systemowego i musi szukać alternatywnego źródła. Jeżeli interesuje Cię ogrzewanie na gaz, to też warto zadbać o odpowiedni kocioł, a tutaj chętnie pomożemy i doradzimy na
Kotly-Oksana.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lutego 2017, 05:12

ja stawiam na gaz, jest tani i opłacalny, tylko trzeba pamiętać, by co jakiś czas sprawdzać stan i szczelność instalacji, ja w tej kwestii zgłaszam się do http://www.kominiarz.biz.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lutego 2017, 08:38

To akurat kluczowa kwestia, czyli aby na bieżąco sprawdzać stan instalacji oraz szczelność bo chodzi przecież o nasze bezpieczeństwo. Warto także zadbać o swój komin, aby był czysty i drożny, akurat takim systemami zajmujemy się na co dzień i chętnie pomożemy, doradzimy.

www.BestKomin.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 marca 2017, 10:39

W tej chwili to najczęściej dostawy robię przez hurtownię Swatt. Mają fajnie zrobioną obsługę klienta, gdzie w każdej chwili mogę się dodzwonić, dopytać, skonsultować i tak dalej. Wsparcie serwisowe też fachowe, także pod tym względem nie narzekam, a to jest ta strona obsługi która w wielu hurtowniach dość mocno kuleje.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 marca 2017, 14:06

To chyba oczywista oczywistość, że klienta się traktuje poważnie. Gorzej z tym, że tak do końca nie wiadomo czym hurtownia się zajmuje...

Zgłoś | Cytuj | Link

27 marca 2017, 12:57

Do instalacji gazowych pełny asortyment sprzedaje hurtownia Swatt na swojej stronie – swatt.pl. U nich się rozejrzyj. Ja bardzo jestem zadowolony zarówno z zaworów jak i z przyłączy. Mają atestowane, bezpieczne rzeczy gwarantujące szczelność instalacji. W temacie obsługi dostaw i warunków dla klientów firmowych też nieźle to wszystko wygląda, można zaoszczędzić.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 kwietnia 2017, 15:19

Ja się zdecydowałem na instalację gazową, po przeliczeniu wszelkich kosztów wyszło mi to na najbardziej opłacalne u mnie w domu. Wykonywała ją firma http://nonez.pl/o-nas/ . Taka instalacja to poważna sprawa, dlatego trzeba sprawę powierzyć fachowcom.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 kwietnia 2017, 16:48

Pamiętaj w takim razie, że przy instalacji gazowej trzeba mieć odpowiedni filtr gazu ziemnego. Jak coś polecam tego producenta http://proton-filters.pl/filtry-oferta/filtry -gazu-ziemnego/ . Sprawdzeni i godni polecenia.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 28 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  18 19 20 21 22  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Observatory of Shifting Energies Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Das Observatory of Shifting Energies ist ein Ort, an dem Dynamik und Wissenschaft unmittelbar erfahrbar werden. Bereits beim Betreten entsteht der Eindruck eine...
  • Laboratory of Moving Shadows Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Laboratory of Moving Shadows est un espace où les ombres se déplacent et se transforment en réponse aux déplacements des visiteurs. L’expérience est souvent déc...
  • Castle of Temporal Memory Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Castle of Temporal Memory to przestrzeń, w której wizualizacje pamięci i przeszłych wydarzeń zmieniają się w zależności od ruchu odwiedzających. Wielu użytkowni...
  • Park of Holographic Tales Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Park of Holographic Tales je prostor, kjer se zgodbe holografsko projicirajo in premikajo v skladu z gibanjem obiskovalcev. Obiskovalci pogosto opisujejo izkušn...
  • Palace of Temporal Bridges Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Palace of Temporal Bridges je prostor, kjer mostovi vizualno prikazujejo tokove časa, ki se odzivajo na gibanje obiskovalcev. Izkušnja je pogosto opisovana kot....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20469 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 187

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >