jakie ogrzewanie na gaz czy olej opałowy?

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 28 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

21 października 2012, 21:20

Zgadzam sie: good 0 bad

Ostatnio czytałem trochę o pelletach Stelmetu i chyba warto się na niego zdecydować.

Macie jakiś punkt dystrybucji w okolicach Krakowa?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 października 2012, 10:52

jeżeli chodzi o gaz ziemny to w przypadku opalania nim domku mamy spory miesięczny abonament co w ciągu roku uzbiera się spora suma za którą możemy kupić np: prawie tonę palletu Stelmet

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 października 2012, 20:01

A co ze Stelmetem w okolicach brzegu?

Zgłoś | Cytuj | Link

24 października 2012, 23:59

Witam!

Najbliższy punkt to:

TTCOM

Długa 17

49-120 Ciepielowice

502 228 332

Można również złożyć zamówienie online pod adresem:

http://www.polishpellet.com/pl/zloz_zamowienie

Pozdrawiam,

Zgłoś | Cytuj | Link

25 października 2012, 21:54

Dużo można się dowiedzieć z tej strony.
http://www.polishpellet.com/pl/
sam czytałem i mogę polecić z czystym sumieniem

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 października 2012, 10:37

Zgadzam sie: good 1 bad

Ogrzewam się pelletem od 3 tygodni i jest mi przyjemnie miło i ciepło.w piwnicy nie czuje dymu,i nie ma kurzu. Jest jeden minus -trzeba mieć duża piwnice.
Ale jest mega komfort z czystością i z mała ilością popiołu.
I mam takie poczucie ze żyje lepiej.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 października 2012, 22:45

Zgadzam sie: good 1 bad

Z piwnicą chyba nie jest aż tak źle - gdybyś paliła groszkiem, musiałabyś mieć piwnicę podobnych rozmiarów. No chyba, że palisz kiepskim pelletem o niskiej kaloryczności.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 listopada 2012, 19:34

Też właśnie czytałem że ekogroszek zajmuje podobną ilość miejsca co pellet ale na pewno jest łatwiej utrzymać w czystości pomieszczenie w którym gromadzimy opał

Zgłoś | Cytuj | Link

6 listopada 2012, 13:52

Użytkownik kajka22 napisał: Ogrzewam się pelletem od 3 tygodni i jest mi przyjemnie
miło i ciepło.w piwnicy nie czuje dymu,i nie ma kurzu.
Jest jeden minus -trzeba mieć duża piwnice.

Ale jest mega komfort z czystością i z mała ilością
popiołu.

I mam takie poczucie ze żyje lepiej.

Tak... :)
Czyli tak jak myślałem, że pellety to całkiem dobre rozwiązanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 listopada 2012, 10:37

Użytkownik Gość: zolotov napisał: Z piwnicą chyba nie jest aż tak źle - gdybyś paliła
groszkiem, musiałabyś mieć piwnicę podobnych rozmiarów.
No chyba, że palisz kiepskim pelletem o niskiej
kaloryczności.

Jak sie kupi groszek pakowany to nawet piwnica nie potrzebna jakaś mega duża. Ja za bardzo nie mam gdzie składować i kupuję właśnie taki w workach i trzymam go pod chmurką, nic mu sie nie dzieje. Pelletu nie próbowałem, ale jak groszku szukacie to taki http://sklep.taniopal.pl/ekogroszek
pakowany jest świetny i wygodny w składowaniu, przywożą na dobrze zabezpieczonej palecie i może stać w sumie byle gdzie

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 28 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Observatory of Shifting Energies Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Das Observatory of Shifting Energies ist ein Ort, an dem Dynamik und Wissenschaft unmittelbar erfahrbar werden. Bereits beim Betreten entsteht der Eindruck eine...
  • Laboratory of Moving Shadows Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Laboratory of Moving Shadows est un espace où les ombres se déplacent et se transforment en réponse aux déplacements des visiteurs. L’expérience est souvent déc...
  • Castle of Temporal Memory Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Castle of Temporal Memory to przestrzeń, w której wizualizacje pamięci i przeszłych wydarzeń zmieniają się w zależności od ruchu odwiedzających. Wielu użytkowni...
  • Park of Holographic Tales Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Park of Holographic Tales je prostor, kjer se zgodbe holografsko projicirajo in premikajo v skladu z gibanjem obiskovalcev. Obiskovalci pogosto opisujejo izkušn...
  • Palace of Temporal Bridges Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Palace of Temporal Bridges je prostor, kjer mostovi vizualno prikazujejo tokove časa, ki se odzivajo na gibanje obiskovalcev. Izkušnja je pogosto opisovana kot....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20464 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 214

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >