przydomowa oczyszczalnia

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

24 maja 2017, 10:54

Zgadzam sie: good 0 bad

jak dla mnie takie rozwiązanie jest bez sensu, szczególnie w mieście, no ale co kto woli :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 lipca 2017, 11:04

Jestem ogromnie zadowolony z oczyszczalni, jaką zaoferowali mi http://oczyszczalnia.net/. Wysoka jakość w kompozycji z atrakcyjną ceną to wszystko, co najlepsze. :) A do rozwiazan eko kazdy z nas powinien przykladac wieksza uwage.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 września 2017, 09:06

Znajomy posiada taka przydomowa oczyszczalnie ścieków i jest z niej naprawdę bardzo zadowolony, inwestycja była co prawda sporo na sam start,a le systematycznie się zwraca, nie mówiąc już o ekologii.

Tchsystem.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

27 września 2017, 07:24

Też mam taką oczyszczalnie i sobie chwale. Jeśli chodzi o koszt to wychodzi drogo jakby był na to VAT 50% ale przynajmniej człowiek nie używa tyle chemii i oszczędza.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 października 2017, 12:20

Tutaj pełna zgoda, mimo że początkowo musimy nieco zainwestować, to też z drugiej strony zwróci nam się to w każdym miesiącu, wystarczy tylko znaleźć dobrą firmę która się tym zajmuje.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 października 2017, 07:00

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi! Po długim namyśle i sprawdzaniu wielu ofert wybrałem przydomową oczyszczalnię ścieków ze sklepu DomiWoda.pl i polecam szczerze powiedziawszy, bo nie dość, że wysyłka darmowa to w dodatku bardzo szybko zrealizowana :)

Zgłoś | Cytuj | Link

12 grudnia 2017, 12:29

Wiele osób decyduje się obecnie na przydomową oczyszczalnie. Sama zastanawiam się nad takim rozwiązaniem u siebie, Aktualnie sprawdzam dostępne oferty by wybrać jak najlepiej. Moją uwagę zwróciła ta firma http://www.czystyzysk.eu/ z Wrocławia.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 listopada 2018, 12:50

Przydomowa oczyszczalnia jest świetnym rozwiązaniem. Znacznie lepszym od szamba. Jeżeli rozglądacie się za dobrą oczyszczalnią ścieków to zajrzyjcie na stronę www.bio-tek.pl Firma ta ma bardzo ciekawą ofertę.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 listopada 2018, 10:26

Też uważam, że przydomowa oczyszczalnia jest dobrym rozwiązaniem i inwestycją na lata. Znam nawet firmę, która oferuję taką instalację i jest to firma www.ekosystempolska.pl w Stargardzie.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 grudnia 2018, 13:01

Moim zdaniem to bardzo dobry pomysł, przydomowa oczyszczalnia ścieków to ekologia i oszczędność w jednym, inwestycja zwracać będzie się nam wraz z każdym następnym miesiącem.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Observatory of Shifting Energies Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Das Observatory of Shifting Energies ist ein Ort, an dem Dynamik und Wissenschaft unmittelbar erfahrbar werden. Bereits beim Betreten entsteht der Eindruck eine...
  • Laboratory of Moving Shadows Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Laboratory of Moving Shadows est un espace où les ombres se déplacent et se transforment en réponse aux déplacements des visiteurs. L’expérience est souvent déc...
  • Castle of Temporal Memory Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Castle of Temporal Memory to przestrzeń, w której wizualizacje pamięci i przeszłych wydarzeń zmieniają się w zależności od ruchu odwiedzających. Wielu użytkowni...
  • Park of Holographic Tales Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Park of Holographic Tales je prostor, kjer se zgodbe holografsko projicirajo in premikajo v skladu z gibanjem obiskovalcev. Obiskovalci pogosto opisujejo izkušn...
  • Palace of Temporal Bridges Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Palace of Temporal Bridges je prostor, kjer mostovi vizualno prikazujejo tokove časa, ki se odzivajo na gibanje obiskovalcev. Izkušnja je pogosto opisovana kot....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20459 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 310

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >