telewizor z zakrzywionym ekranem

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

17 kwietnia 2016, 17:25

Zgadzam sie: good 0 bad

Philips ma po prostu dobre telewizory, zwłaszcza seria 7600. Jest w nich bardzo dobra matryca i dźwięk, co dla fana piłki nożnej ma ogromne znaczenie. No dodatkowo Ambilight jest technologią, dla którejmoim zdaniem warto kupić tv.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 kwietnia 2016, 23:33

Samsungi i tak rządzą , przynajmniej w moim mniemaniu :) Żadnej inny telewizor nie ma tak ładnych kolorów. Kupiłam sobie od razu oczywiście 4k
http://www.euro.com.pl/artykuly/wszystkie/art ykul-rozdzielczosc-4k-uhd.bhtml
-> to dla mnie najlepsza opcja z tego względu , że mam kanapę ustawioną blisko telewizora

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 kwietnia 2016, 22:29

No nie byłbym przekonany, że tak rządzą. Brak im ambilight, a to moim zdaniem przewaga philipsa. Druga sprawa to oczywiście fajne sterowanie, przestrzenny dźwięk. Dla mnie liczy się też estetyka wykonania, tu np. seria 7600 rullez. Po prostu porządny sprzęt.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 maja 2016, 23:07

Użytkownik boxon napisał: Philips ma po prostu dobre telewizory, zwłaszcza seria
7600. Jest w nich bardzo dobra matryca i dźwięk, co dla
fana piłki nożnej ma ogromne znaczenie. No dodatkowo
Ambilight jest technologią, dla którejmoim zdaniem warto
kupić tv.

Philipsa pamiętam jeszcze ze starych kanciaków, które do tej pory działają  Oczywisćie np. te telewizry z ambilight to komsmiczna technologia. Mam w domu sporo sprzętu tej firmy i żaden z nich nie miał nigdy kłopot oów z działaniem

Zgłoś | Cytuj | Link

29 czerwca 2016, 18:27

Ale 65 cali z ambilightem to już inna rozmowa :).

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 lipca 2016, 17:52

Użytkownik Gość: Foreverjorzz napisał: Użytkownik boxon napisał: Philips ma po prostu dobre telewizory,
zwłaszcza seria

7600. Jest w nich bardzo dobra matryca i dźwięk, co dla

fana piłki nożnej ma ogromne znaczenie. No dodatkowo

Ambilight jest technologią, dla którejmoim zdaniem
warto

kupić tv.

Philipsa pamiętam jeszcze ze starych kanciaków, które do
tej pory działają  Oczywisćie np. te telewizry z
ambilight to komsmiczna technologia. Mam w domu sporo
sprzętu tej firmy i żaden z nich nie miał nigdy kłopot
oów z działaniem

Philips ma bardzo dobre telewizory po prostu. Kilku moich znajomych kupiło przed Euro 2016, obejrzeli na nich całe mecze i sobie chwalą za jkość obrazu i dźwięk. Co do wielkości – rzecz gustu 

Zgłoś | Cytuj | Link

3 sierpnia 2016, 15:30

Jak dla mnie warto :) Sama chcę sobie taki sprawić :))

Zgłoś | Cytuj | Link

3 sierpnia 2016, 15:49

mam i sprawdza się dobrze, fakt sporo kosztował, ale było warto, w końcu telewizora nie kupuje się co roku

Zgłoś | Cytuj | Link

5 sierpnia 2016, 12:10

Jak dla mnie to telewizor nie musi mieć 3D, nie musi mieć ambilight i nie musi być zakrzywiony, to są dodatki za które dodatkowo płacimy.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 sierpnia 2016, 10:39

mi sie bardzo takie podobają, obraz jest powalający jak dla mnie

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 170 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Klimatyzacja Liczba postów: 13 Grupa: Sprzęt AGD... Na stronie https://proclimax.pl/ znajdziecie ofertę firmy Proclimax, która zajmuje się wszelkimi pracami związanymi z klimatyzacjami oraz wentylacjami. Szczegół...
  • Najważniejsze o pralkach Liczba postów: 76 Grupa: Sprzęt AGD... Kiedy pralka odmówiła współpracy, byłam załamana. Wyszukałam naprawa pralek kraków i zaczęłam czytać opinie. Sporo osób chwaliło szybki dojazd i konkretną diagn...
  • Wybór odpowiednich urządzeń do małej kuchni Liczba postów: 50 Grupa: Sprzęt AGD... Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z wyposażeniem i sprzętem gastronomicznym, to polecam Wam sprawdzić stronę https://gastromania.pl/ , gdzie zna...
  • Ile was kosztowała kuchnia? Liczba postów: 30 Grupa: Sprzęt AGD... The Best ICICI Credit Card offer exciting rewards, cashback, travel benefits, and secure transactions. Choose from lifestyle, shopping, or travel cards with fle...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20809 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 277

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >