telewizor z zakrzywionym ekranem

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸

24 sierpnia 2016, 22:15

Zgadzam sie: good 0 bad

Nie jest aż tak super jak się wydaje. Szczególnie sprawia klopot w małym pomieszczeniu, przy większej liczbie telewidzów.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 sierpnia 2016, 16:21

Zakrzywiony ekran jest średni, po prostu to specyficzne telewizory są. Lepiej nie inwestować takie rozwiązania, a postawić na telewizory z płaskim ekranem, dobrą matrycą i na przykład Ambilight. Mówię o telewzirorze Philipsa teraz.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 sierpnia 2016, 21:52

Użytkownik mizzzik napisał: Zakrzywiony ekran jest średni, po prostu to specyficzne
telewizory są. Lepiej nie inwestować takie rozwiązania, a
postawić na telewizory z płaskim ekranem, dobrą matrycą
i na przykład Ambilight. Mówię o telewzirorze Philipsa
teraz.

Zakrzywiony ekran to masakra jak się pod kątem ogląda. Męczyłęm się jak oglądałem, po 2h filmu trudno było siękupić. Pod tym względem np. Philips jest o niebo lepszy.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 października 2016, 10:45

Mi się te telewizory nie podobają i w życiu bym takiego nie kupił.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 października 2016, 20:03

Kwestia gustu. Ja używam sprzętu z ambilight i oglądanie jest przyjemne i komfortowe.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 listopada 2016, 18:58

No dobra, a teraz moż ktoś się wypowiedzieć na temat awaryjności telewizorów z zakrzywionym ekranem?? No bo powiesić taki np. na ścianie np. z gips kartonu to raczej odpada.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 grudnia 2016, 11:00

Nie spodziewałam się, że wybór telewizora może być tak trudny. Zwłaszcza, jeśli jako doradcę ma się mojego chłopaka, który co chwilę zmienia zdanie :P
Staram się dowiedzieć trochę więcej na ten temat, żeby sama móc znaleźć coś sensownego. Czytam głównie o telewizorach 65 calowych, bo takie nas interesują: http://techfresh.pl/jaki-telewizor-65-cali-ra nking-5-najlepszych-modeli/. Możecie polecić jakiś sprawdzony model tej wielkości? Z góry dzięki za rady.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 grudnia 2016, 18:40

Moim zdaniem kilka razy wspomniany tu Philips jest naprawdę dobrym rozwiązaniem. Telewizor z dobrym softem, matrycą i sterowaniem.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 grudnia 2016, 20:26

Słuchajcie, jak komuś się podoba i potrzeba mu zakrzywionego telewizora to i Philipsa bez problemu znajdzie.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 stycznia 2017, 21:35

Wiesz, to nie est kwestia podobania się tylko praktycznej możliwości oglądania. Wydać tyle kasy na coś, co średnio fajne jest? No sorry  Lepszy sprzęt z ambilight. Przynajmniej sprzyja komfortowi oglądania

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Klimatyzacja Liczba postów: 15 Grupa: Sprzęt AGD... Coraz więcej osób decyduje się na klimatyzację nie tylko latem, ale również do dogrzewania pomieszczeń w chłodniejsze dni. Nowoczesna klimatyzacja ma wiele funk...
  • Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 181 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Prototyp obudowy elektronicznej Liczba postów: 2 Grupa: Sprzęt AGD... Proces jest prostszy niż się wydaje. Wrzucasz plik, dostajesz wycenę zazwyczaj tego samego albo następnego dnia, akceptujesz i po kilku dniach masz gotową część...
  • Sprzęt AGD Liczba postów: 186 Grupa: Sprzęt AGD... Ze swojej strony mogę Wam polecić usługi, z których sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie firmy z Krakowa lub okolic, która oferuje kompl...
  • Jakie głośniki Liczba postów: 29 Grupa: Sprzęt AGD... Jeśli ktoś pyta jakie głośniki wybrać, to zawsze odpowiadam, że wszystko zależy od potrzeb, bo inne będą do mieszkania, inne na działkę czy imprezy. Wśród tańsz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 182

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */