Jaka forma ogrzewania

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

23 grudnia 2011, 23:16

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy teoretycznie lepiej zainwestować w [http://www.kotlobudosiek.pl]kocioł kmg-1] czy coś innego? Dodam, że zależy mi na oszczędności rzecz jasna...:)

Ten post był edytowany przez Beata111 dnia: 3 marca 2015, 11:17
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 grudnia 2011, 20:07

bardziej myslalem, zeby zamontować go np. w silowni pod warunkiem posiadania takowej ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 grudnia 2011, 20:52

Użytkownik Krzysiek Wojnicki napisał: mysle ze oni to doskonale rozumieja, ale ktos im za to
zapewne placi i nic sie na to nie poradzi. Co do grzejnikow,
to jest w czym wybierac, szczegolnie w dobie grzejnikow
designerskich, wiec apeluję o nie ograniczanie się do
grzejników zwykłych. Słyszałaś Kasiu, że jest w ogóle
konkurs na projektowanie grzejników?

W sumie to fajnie by było mieć na ścianie grzejnik własnego projektu. Jaki szyk przed znajomymi:P - "O jaki ładny grzejnik"
- "nooo na prawdę podoba ci się?, wiesz sam zaprojektowałem":P

Zgłoś | Cytuj | Link

13 stycznia 2012, 10:41

haha dokladnie taki w ksztalcie butelki piwa do kuchni np ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

13 stycznia 2012, 22:49

grzejnik własnego projektu to naprawdę świetna sprawa :) ale zrobienie takowego to nie takie hop siup, a wygrać konkurs termy to dopiero wyzwanie :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 stycznia 2012, 10:44

jasna sprawa, my tu sobie mozemy mowic o grzejnikach w kształcie butelki piwa albo hamburgera, ale niestety niewiele ma to wspolnego z rzeczywistoscia ;p

Zgłoś | Cytuj | Link

14 stycznia 2012, 12:32

dlatego wróćmy może do bardziej realnych kształtów :D i tak troszeczkę temat nam odbił w bok :)

Zgłoś | Cytuj | Link

15 stycznia 2012, 21:15

może i troszkę odbił, ale ja widziałem gdzieś kiedyś jakieś takie grzejniki w kształcie gitary i jakiś innych różnych przedmiotów.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 stycznia 2012, 10:05

tak na dobrą sprawę na każdy zwykły grzejnik możnaby nałożyć jakiś np. metalowy element ozdobny i zrobić z tego np. kaloryfer w kształcie dowolnym ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

17 stycznia 2012, 17:41

ale jak nałożysz taki element to nie będzie takiego efektu jak sam grzejnik byłby w takim kształcie

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• armatura przemysł. Liczba postów: 216 Grupa: Robimy inst... W automatyce i mechanice precyzja ruchu często decyduje o tym, czy cały układ będzie działał płynnie przez długi czas. Dlatego koła zębate modułowe są wykorzyst...
  • jakie grzejniki Liczba postów: 249 Grupa: Robimy inst... Ja mogę zaproponować grzejniki pionowe od ART Grzejniki, jeśli ktoś chce zaoszczędzić miejsce i jednocześnie mieć nowoczesny design - https://www.artgrzejniki.p...
  • Praca dla hydraulików BELGIA Liczba postów: 33 Grupa: Robimy inst... U mnie w rodzinie był wyjazd do Niemiec przez agencja pracy Mondi i ogólnie bez niespodzianek. Praca prosta, magazyn, sortowanie. Język tylko podstawy. Zakwater...
  • Ogrzewanie węglem Liczba postów: 206 Grupa: Robimy inst... Użytkownik warzechus napisał: Wygodniej już mieć regulator temperatury i palić gazem, ale jak kto lubi oczywiście i jak kto ma możliwości finansowe. Zdecydowan...
  • Jakie wybrac ogrzewanie? Liczba postów: 12 Grupa: Robimy inst... Wybór systemu ogrzewania to rzeczywiście ważna decyzja, zwłaszcza gdy masz dostęp do różnych źródeł energii. Warto rozważyć nowoczesne rozwiązania, takie jak po...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21044 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 119

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */