Jaka forma ogrzewania

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

23 grudnia 2011, 23:16

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy teoretycznie lepiej zainwestować w [http://www.kotlobudosiek.pl]kocioł kmg-1] czy coś innego? Dodam, że zależy mi na oszczędności rzecz jasna...:)

Ten post był edytowany przez Beata111 dnia: 3 marca 2015, 11:17
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 grudnia 2011, 20:07

bardziej myslalem, zeby zamontować go np. w silowni pod warunkiem posiadania takowej ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 grudnia 2011, 20:52

Użytkownik Krzysiek Wojnicki napisał: mysle ze oni to doskonale rozumieja, ale ktos im za to
zapewne placi i nic sie na to nie poradzi. Co do grzejnikow,
to jest w czym wybierac, szczegolnie w dobie grzejnikow
designerskich, wiec apeluję o nie ograniczanie się do
grzejników zwykłych. Słyszałaś Kasiu, że jest w ogóle
konkurs na projektowanie grzejników?

W sumie to fajnie by było mieć na ścianie grzejnik własnego projektu. Jaki szyk przed znajomymi:P - "O jaki ładny grzejnik"
- "nooo na prawdę podoba ci się?, wiesz sam zaprojektowałem":P

Zgłoś | Cytuj | Link

13 stycznia 2012, 10:41

haha dokladnie taki w ksztalcie butelki piwa do kuchni np ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

13 stycznia 2012, 22:49

grzejnik własnego projektu to naprawdę świetna sprawa :) ale zrobienie takowego to nie takie hop siup, a wygrać konkurs termy to dopiero wyzwanie :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 stycznia 2012, 10:44

jasna sprawa, my tu sobie mozemy mowic o grzejnikach w kształcie butelki piwa albo hamburgera, ale niestety niewiele ma to wspolnego z rzeczywistoscia ;p

Zgłoś | Cytuj | Link

14 stycznia 2012, 12:32

dlatego wróćmy może do bardziej realnych kształtów :D i tak troszeczkę temat nam odbił w bok :)

Zgłoś | Cytuj | Link

15 stycznia 2012, 21:15

może i troszkę odbił, ale ja widziałem gdzieś kiedyś jakieś takie grzejniki w kształcie gitary i jakiś innych różnych przedmiotów.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 stycznia 2012, 10:05

tak na dobrą sprawę na każdy zwykły grzejnik możnaby nałożyć jakiś np. metalowy element ozdobny i zrobić z tego np. kaloryfer w kształcie dowolnym ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

17 stycznia 2012, 17:41

ale jak nałożysz taki element to nie będzie takiego efektu jak sam grzejnik byłby w takim kształcie

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Praca dla hydraulików BELGIA Liczba postów: 41 Grupa: Robimy inst... Dziewczyny jeśli szukacie pracy w Niemczech na produkcji to polecam sprawdzić Mondi z Poznania. Kuzynka pojechała 3 miesiące temu i chwali. mondi.pl - a wy maci...
  • armatura przemysł. Liczba postów: 220 Grupa: Robimy inst... Zastanawiałam się ostatnio nad zastosowaniem węży przemysłowych i trafiłam na stronę, która ma naprawdę fajne rozwiązania. No i właśnie, jeśli ktoś szuka czegoś...
  • przydomowa oczyszczalnia Liczba postów: 75 Grupa: Robimy inst... Właściwa pielęgnacja instalacji przydomowej oczyszczalni ściekó wymaga stosowania preparatów biologicznych, które rozkładają zanieczyszczenia i neutralizują nie...
  • zawory grzybkowe Liczba postów: 4 Grupa: Robimy inst... Zgadza się, najpierw trzeba ustalić, w jakiej instalacji mają pracować i jakie medium będą regulować. Dobrze opisuje to temat zobacz tu jakie są rodzaje zaworó...
  • الموزعون المباشرون في الكازينوهات على الإنترنت: كي... Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... تعتمد ألعاب الموزع المباشر (الكازينو المباشر) على نظام هجين يجمع بين العمليات الميدانية في الاستوديو ومعالجة البيانات الرقمية. إليك كيفية عمل هذه العملية في (mo...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21283 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 327

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */