telewizor z zakrzywionym ekranem

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5  ▸

21 marca 2017, 14:42

Zgadzam sie: good 0 bad

Pytanie do osób, które mają sprzęt z ambilight: czy na dłuższą metę w dużym pomieszczeniu jest to komfortowe rozwiązanie? Do zakrzywionego ekranu nie jestem przekonany, bo ambilight być może się przekonam, rozważam zakup na razie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 kwietnia 2017, 13:41

Ja mam pytanie: czy nowoczesne telewizory i telewizja satelitarna się ze sobą gryzą? Zastanawiam się na ile warto w coś takiego zainwestować przy budowie nowego domu - do kablówki u mnie daleko, a nie chcę być uzależniony od jednego tylko dostawcy i płacić ekstra co miesiąc. Myślałem, żeby kupić coś nowszego z tych: https://www.eltrox.pl/tv-i-multimedia/telewiz ja-satelitarna.html i podłączyć do TV. O ile kiedyś nie było z tym problemu, to przyznam że nie wiem jak wygląda jakość tych kanałów - ktoś ma satelitarną TV w domu i może powiedzieć, czy dużo jest tam kanałów HD?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 maja 2017, 06:31

Zakrzywiony ekran to bardzo fajne rozwiązanie, jakosc jest niesamowita i z przodu nawet nie widać zakrzywienia :D

Zgłoś | Cytuj | Link

6 czerwca 2017, 11:10

Nie wiem, czy zakrzywiony ekran AŻ TAK wpływa na jakość obrazu, za to na pewno jakosć oglądania poprawia antena do telewizji cyfrowej MUX8 i to może być znacznie lepsza inwestycja niż kolejna nowinka dotycząca krzywizny ekranu ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

30 czerwca 2017, 11:57

Dla mnie najważniejsze jest to aby telewizor był w rozdzielczości full hd oraz w przystępnej cenie, sama firma nie ma aż tak olbrzymiej różnicy, tym bardziej nie musi być to obraz w pełni zakrzywiony.

www.Conceptronic.pl

Ten post był edytowany przez Conceptronic.pl dnia: 30 czerwca 2017, 12:00
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 sierpnia 2017, 14:44

my po przeczytaniu kilku testow takich jak www.hdtvpolska.com/samsung-q9-test-najlepszeg o-tv-qled-2017-65/ zdecydowalismy sie kupic oled tv - wlasnie z zakrzywionym ekranem. przy polaczeniu tego z jakoscia kolorow i szczegolowoscia technologii oled swietnie sie to sprawdza przy ogladaniu filmow :)

Zgłoś | Cytuj | Link

23 sierpnia 2017, 16:17

W smie zaskoczyłem się mocno bo byłem jak dotąd przekonany ze te zakrzywione ekrany kosztują nie wiadomo ile. A tu proszę, 55-calowy zakrzywiony Samsung za 2400zł znalazłem :)

Zgłoś | Cytuj | Link

28 sierpnia 2017, 14:57

Ciekawe gdzie, na pewno to Samsung? Nigdzie nie widziałem w takiej cenie. Zawsze około 3000.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 sierpnia 2017, 09:44

A, teraz patrzę, że to jakaś wyprzedaż tutaj jest https://matrixmedia.pl/telewizor-samsung-ue55k6300aw.html Nie zauważyłem wcześniej. W każdym razie 2399zł dokładnie kosztuje. Czekam na dostawę, chcę już pograć w Horizon Zero Dawn na tym, bo jak dotąd miałem 32 calowy ekran tylko.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 sierpnia 2017, 09:47

A, teraz patrzę, że to jakaś wyprzedaż tutaj jest https://matrixmedia.pl/telewizor-samsung-ue55k6300aw.html Nie zauważyłem wcześniej. W każdym razie 2399zł dokładnie kosztuje. Czekam na dostawę, chcę już pograć w Horizon Zero Dawn na tym, bo jak dotąd miałem 32 calowy ekran tylko.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Klimatyzacja Liczba postów: 15 Grupa: Sprzęt AGD... Coraz więcej osób decyduje się na klimatyzację nie tylko latem, ale również do dogrzewania pomieszczeń w chłodniejsze dni. Nowoczesna klimatyzacja ma wiele funk...
  • Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 181 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Prototyp obudowy elektronicznej Liczba postów: 2 Grupa: Sprzęt AGD... Proces jest prostszy niż się wydaje. Wrzucasz plik, dostajesz wycenę zazwyczaj tego samego albo następnego dnia, akceptujesz i po kilku dniach masz gotową część...
  • Sprzęt AGD Liczba postów: 186 Grupa: Sprzęt AGD... Ze swojej strony mogę Wam polecić usługi, z których sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie firmy z Krakowa lub okolic, która oferuje kompl...
  • Jakie głośniki Liczba postów: 29 Grupa: Sprzęt AGD... Jeśli ktoś pyta jakie głośniki wybrać, to zawsze odpowiadam, że wszystko zależy od potrzeb, bo inne będą do mieszkania, inne na działkę czy imprezy. Wśród tańsz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 304

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */