Jaka forma ogrzewania

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  12 13 14 15 16  ▸  ▸▸

14 sierpnia 2015, 15:26

Zgadzam sie: good 0 bad

Moze właśnie chodzi o tą nieznajomość potencjalnych kosztów ogrzewania na podczerwień,skoro jest to opłacalne to warto byłoby podać szczegóły. My zaś ze swojej strony możemy dopisać zalety jakie niesie za sobą posiadanie kominka.

www.WkladyKominkowe.net.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 sierpnia 2015, 23:59

My podajemy wiarygodne informacje o kosztach ogrzewania naszych opomiarowanych domów wzorcowych. Wszelkie informacje na ten temat można znaleźć na naszej stronie internetowej.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 września 2015, 13:07

Wybór ogrzewania zawsze stanowi pewien problem,głównie ze względu na potencjalne koszty jakie się z tym wiążą. Chyba najprostszym i zarazem niezawodnym rozwiązaniem jest układ Co plus ogzre3wanie podłogowe. My chętnie doradzimy pod względem wyboru dobrego kotła,to nasza specjalizacja.

www.Elando.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

23 września 2015, 16:28

to jeżeli doradzacie kotły do ogrzewania podłogowego, to ja dziękuje za takie rady. znacznie tańszym w eksploatacji sposobem ogrzewania dla podłogówki jest pompa ciepła, która pracuje w podobnym układzie temp.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 września 2015, 14:52

Ja mam kocioł Co. http://www.kotly-witkowski.pl/ z tej firmy Witkowskiego. Kilka lat już mi służy i sprawdza się doskonale. Nic skomplikowanego, także z autopsji szedłbym w tą firmę

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 września 2015, 14:00

Fora są pełne postów posiadaczy kotłów, którzy szukają pomocy, gdyż urządzenia się psują, a sterowania doprowadzają ludzi do szału!

Kilka lat, to żadne doświadczenie, a trwałość kotła to góra 10 lat.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 października 2015, 10:11

Jeżeli mowa o dobrym i wydajnym kotle na lata,to polecam zerknąć na Elando.pl właśnie tym się zajmujemy i pomożemy podczas wyboru,przed sezonem grzewczym można liczyć na ciekawe rabaty.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 października 2015, 18:21

a jakie macie zdanie o ogrzewaniu biomasą??

Zgłoś | Cytuj | Link

12 października 2015, 19:56

Użytkownik mazi1117 napisał: a jakie macie zdanie o ogrzewaniu biomasą??

Moim zdaniem to opał na czasie. Dodatkowo jest ekologiczny, oczywiście pisze o pellecie z czystych trocin drewnianych, ponieważ tylko taki używam.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 października 2015, 23:14

Następny peleciarz na forum, który o innych systemach grzewczych nawet nie słyszał,
a jeżeli usłyszał, to pomyślał o nich w kategorii fantastyki naukowej!

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  12 13 14 15 16  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jakie grzejniki Liczba postów: 249 Grupa: Robimy inst... Ja mogę zaproponować grzejniki pionowe od ART Grzejniki, jeśli ktoś chce zaoszczędzić miejsce i jednocześnie mieć nowoczesny design - https://www.artgrzejniki.p...
  • armatura przemysł. Liczba postów: 213 Grupa: Robimy inst... W przypadku mojej firmy staram się korzystać z usług fachowców, aby uzyskać jak najlepsze możliwe rezultaty. Dlatego polecam Wam zpoznać się ze stroną https://i...
  • Praca dla hydraulików BELGIA Liczba postów: 33 Grupa: Robimy inst... U mnie w rodzinie był wyjazd do Niemiec przez agencja pracy Mondi i ogólnie bez niespodzianek. Praca prosta, magazyn, sortowanie. Język tylko podstawy. Zakwater...
  • Ogrzewanie węglem Liczba postów: 206 Grupa: Robimy inst... Użytkownik warzechus napisał: Wygodniej już mieć regulator temperatury i palić gazem, ale jak kto lubi oczywiście i jak kto ma możliwości finansowe. Zdecydowan...
  • Jakie wybrac ogrzewanie? Liczba postów: 12 Grupa: Robimy inst... Wybór systemu ogrzewania to rzeczywiście ważna decyzja, zwłaszcza gdy masz dostęp do różnych źródeł energii. Warto rozważyć nowoczesne rozwiązania, takie jak po...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21025 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 226

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */