
Karkosik: odżyjemy najwcześniej w II połowie 2009
Jeden z największych giełdowych inwestorów uważa też, że to dobry moment na początek budowania przyszłej fortuny. A niedowiarkom przypomina, że „sam też kiedyś był leszczem”.
Redakcja „Dziennika” zapytała jednego z najbogatszych Polaków, czy nie boi się, że przez bessę straci majątek. - Co z tego, że akcje są teraz gorzej wyceniane? Ja ich nie sprzedaję, więc nic nie tracę. Co więcej - kupuję. Teraz jest świetny moment na inwestycje. Jeśli ktoś ma dzisiaj pieniądze, może budować przyszłą fortunę. Wycena firm na giełdzie jest tak niska, że bardzo dobre spółki można przejąć za nieduże pieniądze – odpowiada Roman Karkosik.
Inwestor ostro odrzuca też sugestie” Dziennika”, że jest nielubiany przez drobnych inwestorów. Przypomina, że Ci, którzy byli z nim od początku, ciągle są na dużym plusie.
Komentarze
Tagi
Czytaj też…
Czytaj na forum
- Szczoteczka elektryczna, czy tradycyjna? Liczba postów: 188 Grupa: Trudne tema... Wady zgryzu mogą wpływać nie tylko na wygląd, ale też na zdrowie całej jamy ustnej. Dlatego wybór odpowiedniego specjalisty jest kluczowy. Ortodontica https://o...
- naprawa butów Liczba postów: 29 Grupa: Trudne tema... Półbuty marki Rieker to świetna opcja dla mężczyzn, którzy szukają połączenia wygody z klasycznym wyglądem. Modele tej firmy mają świetnie wyprofilowane wkładki...
- Porady biznesowe Liczba postów: 331 Grupa: Trudne tema... W odniesieniu do poszukiwania efektywnych opakowań, producent butelek plastikowych , taki jak Omegaplastics, może zaoferować interesujące opcje. Butelki HDPE są...
- Księgowość w firmie - samemu, czy przez biuro rach... Liczba postów: 400 Grupa: Trudne tema... Jeśli samodzielnie prowadzicie swoją księgowość to również mogę polecić Wam z własnego doświadczenia świetny system z którego sami korzystamy do skanowania fakt...
- w trosce o samochód Liczba postów: 145 Grupa: Trudne tema... Jeśli zastanawiacie się nad procesem rejestracji samochodu i załatwianiem akcyzy, warto zapoznać się z informacjami na temat tych formalności. Często można zaos...